Ergomex

Servicii

Reparare produse

In garantie si post garantie

Produsul dumneavoastra necesita reparatie? 

Inainte de a trimite produsul pentru a fi reparat, incercati mai intai rezolvarea problemelor aparute consultand manualul de utilizare, revazand recomandarile oferite de vanzator sau apeland si consultand serviciul de asistenta.
Daca se dovedeste ca va confruntati cu o problema complexa, care necesita asistenta calificata, va rugam sa ne contactati.

Comenzi speciale

Proiectare si Executie la comanda (altele decat cele din productia curenta)

ERGO MEX va pune la dispozitie un serviciu pentru comenzi speciale. Clientii nostri au preferinte, cerinte si specificatii speciale. Designul, culorile, materialele, formele, finisajele si accesoriile, de la proiect la produsul final, sunt puse in acord cu dorintele si exigentele fiecarui client, pentru a realiza un produs unic, personalizat, de cea mai buna calitate.

  • Forta de munca experimentata
  • Gama de preturi competitive
  • Solutii personalizate
  • Livrarea la timp a produselor
  • …in conditii de ambalare/asamblare excelente

Montaj

Pentru elemente specifice

Montarea elementelor specifice se face luand in calcul multiplii factori: coordonarea cu diversi contractori, planificarea lucrarilor in termenele agreate, managemetul (gestionarea) fluxului de marfuri precum si respectarea regulilor de sanatate si securitate in munca. Activitatile sunt delimitate precis, contractual, project managerii nostri fiind responsabili atat de proiectare, aprovizionare, asamblare/montaj, cat si de respectarea planificarilor si incadrarea in bugete si standarde de calitate.

Consultanta

Pe tot parcursul implementarii unui proiect (proiectare, executie si montaj)

Calitatea este strategia care defineste intreaga noastra activitate. Intr-o piata competitiva, suntem constienti ca, serviciile de calitate, sunt pe termen lung, factorul definitoriu in cresterea profitului, modalitatea cea mai eficienta de a mari cifra de afaceri, extinderea si cresterea cotei de piata. In concordanta cu aceasta politica de business, pe tot parcursul derularii proiectelor, ERGO MEX isi asista clientii in evaluarea propriilor strategii de implementare, in alinierea tehnologiilor cu propriul proces decizional. Aceste servicii includ planificare si conceptie strategica, executie si implementare.

Design deosebit

Indiferent de cerinta/tendinta, clasica sau moderna, design-ul fiecarui proiect creat de noi este o experienta vizuala deosebita si utila, cu tuse speciale, culori deosebite, armonioase si mai ales cu idei inovatoare.

Este un cumul de calitati al proiectelor/produselor noastre, pe care il transmitem si clientilor nostri.

Experienta

Experienta nu e o revelatie, ci o acumulare de date. (Petre Tutea)

Azi, datorita acestor acumulari/ experiente toate proiectele/produsele noastre sunt tot atatea reusite pentru clienti.

Creativitate

Creativitatea este perceputa ca fiind un factor determinant si între profesiile asa numite tehnice, dar cu precadere designul, proiectarea și cercetarea in proiectare sunt asociate cu rezolvarea creativa a proiectelor. Am inteles, prin clientii nostri, ca aceasta este abordarea corecta si calea sigura catre succes.

Ergonomie

„Un sistem ‘om – masina – conditii de loc de munca’! gandit si proiectat in asa fel incat munca sa fie efectuata cu costuri biologice minime si eficienta maxima.” Este in fapt rezultatul studiilor intr-un domeniu relativ nou dar definitoriu pentru sanatatea muncii facute de psihologi, fiziologi și tehnicieni intr- stansa colaborare.

Clientii care vor apela la serviciile noastre, vor beneficia din plin de toate aceste studii, pentru ca, proiectele/produsele noastre sunt prin definitie ergonomice.