Ergomex

Povestea Ergomex

Suntem inovativi

ERGOMEX este un inovator in proiectarea si fabricarea de scaune pentru birouri, mobilier contemporan, sisteme performante, accesorii ergonomice, tehnologii conexe si servicii strategice. Proiectam produse si solutii care imbunatatesc holisitic experienta umana in contact cu mediul de lucru sau familial. Prin abordarea inspirata a fiecarui proiect, creeaza modele versatile care dau libertate oricui de a crea spatii potrivite nevoilor sale.

Suntem performanti

Pentru echipa ERGOMEX curiozitatea si explorarea, designul, performanta, angajamentul, relatiile deschise, transparenta, si o lume mai buna sunt valori de baza invatate si practicate zi de zi. Accentul se pune pe performanta in proiectare si fabricare, tehnologia informatiei, programe competitive de resurse umane, precum si politici inspirate de protectie a mediului.

Suntem deschisi

Concentrandu-ne asupra nevoilor clientilor, prezente si viitoare, studiile companiei asupra mediilor de lucru si de viata au dus la proiectarea si livrarea unor produse si servicii care fac interioarele si cladirile sa functioneze mai bine. Acest tip de obiectiv este in concordanta cu valorile care ne definesc compania si cu modul in care aceasta functioneaza.

1994

Cine suntem noi?

Voi incerca, in continuare, sa va introduc in atmosfera firmei noastre al carei istoric vi-l voi prezenta.

Primul sector productiv din cadrul Grupului MOBEXPERT a fost infiintat in aprilie 1994, ca parte a MOBEXPERT GROUP SRL. Atelierul a pornit activitatea cu producerea unei linii dactilo, actuala gama STARTING, si a seriei 3000 de fotolii de birou, in cadrul unui spatiu inchiriat la S.C. Utilaj Tehnologic S.A., avand opt angajati.

1994

In decembrie 1994 a fost creata MOBEXPERT PROD S.A., prima societate productiva a grupului, care a inglobat partea de productie scaune si fotolii de birou si partea de productie canapele si fotolii de casa. Sectia de scaune a fost transferata intr-o hala din SEMANATOAREA S.A. unde functiona si depozitul de produse finite mobilier si unde a fost dezvoltata si prima sectie de mobilier din PAL.

1998

Odata cu construirea sediului MOBEXPERT din zona Pipera, sectia care avea deja un numar de patruzeci si patru angajati a fost modernizata, functionand in spatii adecvate unei productii de calitate, ocupand jumatate din primul etaj al cladirii Mobexpert Office Center.

2001

Reorganizarea grupului a necesitat crearea unor firme mai mici, independente juridic, dar care trebuiau sa se incadreze mai bine in conceptia generala de dezvoltare. ERGO MEX SRL a fost una dintre aceste parti. ERGO MEX SRL s-a nascut in mai 2001. Mai exact a fost rebotezata si remodelata partea de scaune si fotolii ergonomice care functiona in cadrul MOBEXPERT PROD SA.

AZI

Atelierele de productie si depozitele de materii prime si materiale, marfuri si produse finite ale ERGO MEX SRL ocupa o suprafata de 4.200 mp. Preocuparile actuale sunt axate in principal pe diversificarea gamelor sortimentale si pe cresterea nivelului calitativ al produselor si serviciilor oferite clientilor nostri.

Constantin Slave
administrator unic ERGO MEX S.R.L.

Certificari

Suntem certificați ISO 9001 și 14001, precum și IQNet 9001 și 14001. Faceți click pe certificat pentru a vizualiza la o dimensiune mai mare.