Import scaune

Furnizorii potriviti


Furnizorii ERGO MEX SRL sunt mari firme italiene de specialitate (DIWAR, Grupul IVARS, ARMET, CERANTOLA, OMP, OMSI, METALMECCANICA ALBA – producatori de componente pentrun scaune si fotolii, DUMA, COMET PELLI – producatori de piele, NOVATEX, TA LI – producatori de tesaturi etc.) si unul dintre cele mai mari concerne poloneze (NOWY STYL).

Din tara, furizorii principali sunt: GAMONI SRL Satu Mare – structuri din elemente mulate, SUPER BALL INTERNATIONAL – spume poliuretanice, FERO MEX SRL – firma producatoare de structuri metalice, DUNAPACK RAMBOX SRL – producator de ambalaje din carton ondulat precum si producatori si importatori pentru materialele si sculele cu pondere mai mica in procesul deproductie.

  GAMONI – Satu Mare
  FERO MEX
  DUNAPACK RAMBOX
  SUPER BALL INTERNATIONAL

Singurul mod in care poti avea parteneri de incredere, este sa fi tu insuti un bun partener.

Design deosebit

Design mobilier

Indiferent de cerinta/tendinta, clasica sau moderna, design-ul fiecarui proiect creat de noi este o experienta vizuala deosebita si utila, cu tuse speciale, culori deosebite, armonioase si mai ales cu idei inovatoare. Este un cumul de calitati al proiectelor/produselor noastre, pe care il transmitem si clientilor nostri.

Experienta

Experienta in domeniul mobilier

Experienta nu e o revelatie, ci o acumulare de date. (Petre Tutea)

Azi, datorita acestor acumulari/ experiente toate proiectele/produsele noastre sunt tot atatea reusite pentru clienti.

Creativitate

Creativitate mobila

Creativitatea este perceputa ca fiind un factor determinant si între profesiile asa numite tehnice, dar cu precadere designul, proiectarea și cercetarea in proiectare sunt asociate cu rezolvarea creativa a proiectelor. Am inteles, prin clientii nostri, ca aceasta este abordarea corecta si calea sigura catre succes.

Ergonomie

Mobila Ergonomica

„Un sistem ‘om – masina – conditii de loc de munca’! gandit si proiectat in asa fel incat munca sa fie efectuata cu costuri biologice minime si eficienta maxima.” Este in fapt rezultatul studiilor intr-un domeniu relativ nou dar definitoriu pentru sanatatea muncii facute de psihologi, fiziologi și tehnicieni intr- stansa colaborare. Clientii care vor apela la serviciile noastre, vor beneficia din plin de toate aceste studii, pentru ca, proiectele/produsele noastre sunt prin definitie ergonomice.

Fotolii ergonomice